Junior secretaresse

Ons jonge kantoor is volop in ontwikkeling en daarom zijn wij nu op zoek naar een leuke, spontane en pro-actieve collega om onze dynamische en groeiende kantoororganisatie op allerlei gebieden te ondersteunen. Wij adviseren klanten in zowel binnen- als buitenland en, omdat wij een kleine organisatie zijn, zullen de werkzaamheden zowel van secretariële, administratieve, representatieve als facilitaire aard zijn.

Wij zoeken:

Een all-round junior secretaresse tussen de 20-25 jaar met een aanpakkersmentaliteit, woonachtig in de regio Amsterdam. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime secretaresse met een uitstekende kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en de nodige ervaring met het Microsoft Office pakket. Je bent representatief en in staat om nauwkeurig te werken, zelfstandig opdrachten uit te voeren en het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Wij verwachten een bepaalde mate van flexibiliteit en ook collegialiteit is binnen ons kleine team heel belangrijk. Met een aantal jaren relevante (kantoor)werkervaring en/of een diploma op secretarieel gebied heb je een streepje voor.

Wij bieden:

Een leuke informele werkplek binnen een klein team waar geen dag hetzelfde is. Er is veel diversiteit in de werkzaamheden en wij bieden een marktconform salaris.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Dennis Langkemper, dennis.langkemper@amstone.nl, tel. 020-8201 555.

Wanneer je wilt solliciteren ontvangen wij graag een motivatiebrief (voorzien van CV) op info@amstone.nl.

Alleen sollicitaties voorzien van een motivatie en CV worden in behandeling genomen.

Fiscaal adviseur

Amstone is op zoek naar een fiscaal adviseur met 4 tot 8 jaar werkervaring, liefst opgedaan bij een internationaal opererend kantoor.

In onze praktijk houden wij ons bezig met dezelfde inhoudelijke vraagstukken als je bij de grote kantoren gewend bent. We werken echter in een kleinere, informele werkomgeving waar ruimte is voor zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Maar bovenal willen wij veel plezier beleven aan ons werk.

Vanwege onze gevarieerde praktijk zal je merken dat je je zal ontwikkelen tot een veelzijdige adviseur met kennis van meerdere fiscale vakgebieden. Het fiscaal begeleiden van fusies en overnames, allround advisering voor bedrijven en het opzetten van private equity fondsen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar bijvoorbeeld ook het fiscaal bijstaan van startups en ondernemers/DGA’s.

Mocht je interesse hebben om ons team te komen versterken, stuur dan je CV met een motivatiebrief naar info@amstone.nl. Als je vragen hebt over ons kantoor of de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Dennis Langkemper (tel. 020 8201 552).