Junior secretaresse / Office manager

Sta jij aan het begin van een professionele carrière? Lees dan snel verder!

Functie: 

Jij gaat samen met de huidige secretaresse/officemanager de onderneming op secretarieel en organisatorisch gebied naar een hoger niveau tillen. Je takenpakket is zeer divers en bestaat uit het ondersteunen van de partners en het team. Hier kan je denken aan het beheren van de agenda’s, inkomende en uitgaande correspondentie, facturatie, openen van nieuwe dossiers, archiveren, het verzorgen van de lunch en het ontvangen van klanten. Daarnaast beantwoord je de telefoon en houd je het kantoor up and running.

Wat vragen we van jou?

  • Jij bent representatief, leergierig en werkt nauwkeurig;
  • Jij gaat enthousiast en gedreven te werk;
  • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Jij beschikt over goede kennis van het Microsoft Office-pakket;
  • Jij hebt al 2 jaar relevante kantoorervaring opgedaan en/of een diploma op secretarieel gebied;
  • Jij bent fulltime beschikbaar en woonachtig in Amsterdam.

Over ons

Amstone Tax Lawyers is een klein en informeel maar ambitieus belastingadvieskantoor in het centrum van Amsterdam. Ons kantoor is volop in ontwikkeling en daarom zijn wij nu op zoek naar een spontane en proactieve collega om onze dynamische en groeiende kantoororganisatie op allerlei gebieden te ondersteunen. Wij adviseren klanten in zowel binnen- als buitenland en, omdat wij een kleine organisatie zijn, zullen jouw werkzaamheden zowel van secretariële, administratieve, representatieve als facilitaire aard zijn.

Aanbieding:

Een informele werkplek binnen een klein team waar geen dag hetzelfde is. Er is veel diversiteit in de werkzaamheden en wij bieden een salaris van € 1900 per maand. Iedere dag lunchen wij met elkaar en daarnaast staat er bijna iedere vrijdag een borrel klaar.

Sollicitatie 

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae op info@amstone.nl

Informatie

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Dennis Langkemper via telefoonnummer 020-8201 555.

 

Meer informatie over ons kantoor vind je op deze website.