Fiscaal adviseur

Amstone is op zoek naar een fiscaal adviseur met 4 tot 8 jaar werkervaring, liefst opgedaan bij een internationaal opererend kantoor.

In onze praktijk houden wij ons bezig met dezelfde inhoudelijke vraagstukken als je bij de grote kantoren gewend bent. We werken echter in een kleinere, informele werkomgeving waar ruimte is voor zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Maar bovenal willen wij veel plezier beleven aan ons werk.

Vanwege onze gevarieerde praktijk zal je merken dat je je zal ontwikkelen tot een veelzijdige adviseur met kennis van meerdere fiscale vakgebieden. Het fiscaal begeleiden van fusies en overnames, allround advisering voor bedrijven en het opzetten van private equity fondsen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar bijvoorbeeld ook het fiscaal bijstaan van startups en ondernemers/DGA’s.

Mocht je interesse hebben om ons team te komen versterken, stuur dan je CV met een motivatiebrief naar info@amstone.nl. Als je vragen hebt over ons kantoor of de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Dennis Langkemper (tel. 020 8201 552).